Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Bílí Tygři zamířili do Švédska, čekají je dvě utkání

V pátek se Bílí Tygři vypravili na cestu do Švédska, kde sehrají další dva duely mezinárodní klubové soutěže European Trophy. Liberečtí hokejisté už dnes od 19:00 střetnou nejprve s renomovaným klubem švédské nejvyšší soutěže IF Brynäs a o den později se Tygři představí na ledě Djurgärdenu.

Celek ze Stockholmu, ale v současnosti neprožívá povedené období – šestnáctinásobný švédský mistr totiž momentálně hraje až 2. švédskou ligu. 

Tygři jedou do Švédska bojovat o své premiérové body ve východní skupině European Trophy. V prvních dvou utkáních se liberečtí střetli s mistrem a vicemistrem švýcarské nejvyšší soutěže a obě velmi vyrovnaná utkání nakonec prohráli. Ve Fribourgu podlehli domácímu týmu těsně 4:5 a doma s Bernem prohráli 2:4.

Do Švédska neodcestují zranění útočníci Bulík, Valský a Urban a na marodku se zařadil také bek Tomáš Voráček. Kdo se naopak ve dvojutkání ve Švédsku představí, to je kapitán týmu Petr Nedvěd, který se objeví na centru elitního útoku. Celkem bude mít trenér Pavel Hynek k dispozici 24 hráčů. 2 brankaře, 9 obránců a 13 útočníků.

Kdo odcestoval do Švédska?

Brankáři: Schwarz, Melicherčík
Obránci: Derner, Hunkes, Čakajík, Výtisk, Kolmann, Čutta, Jánošík, Ulrych, Šimek
Útočníci: Vampola, Nedvěd, Bartek, Kica, Vlach, Jass, Bulíř, Filippi, Pospíšil, Víšek, Zacha, Dušek, Psota

Tisková zpráva

Štítky Švédsko, Bílí Tygři Liberec, soutěž, European Trophy, Petr Nedvěd, Stockholm, Tomáš Voráček, Bern, Pavel Hynek, Fribourg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři zamířili do Švédska, čekají je dvě utkání  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.