Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Bílí Tygři podlehli i Djurgårdenu. Zatím jsou bez bodu

Ani čtvrté utkání European Trophy nevyšlo libereckým Bílým Tygrům. V sobotu večer nestačili na Djurgården a po čtyřech utkáních se krčí na posledním místě východní divize bez bodu. Švédskému týmu podlehli po nepovedené druhé třetině těsným výsledkem 2:3.

Tygři během šedesáti minut vystřelili na branku vícekrát, než jejich soupeř. Vedení se však v šestnácté minutě ujal Djurgården po přesném zásahu Saviana. Na odpověď Liberece se nemuselo dlouho čekat. Po několika sekundách na 1:1 srovnal Víšek.

V polovině druhé třetiny zesiloval tlak domácích. Druhý přesný zásah Djurgårdenu přidal Löfquist a po dalších pěti minutách navýšil na 3:1 Holmqvist. Tygrům se podařilo devět minut před koncem pouze korigovat na 3:2.

Djurgården dokázal využívat přesilových her. Hned dvakrát se trefil v oslabení Bílých Tygrů a jednou dokonce ve vlastním oslabení.

Další utkání sehraje liberecký manšaft na domácím ledě v pátek s finskou Tapparou.

Branky a nahrávky: 16. Saviano, 31. Löfquist (Guter), 36. Holmqvist (Löfquist) – 16. Víšek (Zacha), 53. Čakajík (Víšek). Vyloučení: 5:11. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 1494.Střely na branku: 31:26. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2.

Štítky Bílí Tygři Liberec, European Trophy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři podlehli i Djurgårdenu. Zatím jsou bez bodu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.