Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kromě Nedvěda si v Soči zahraje i Koba Jass! Povolalo ho Lotyšsko

Rovnou dvojí zastoupení bude mít na hokejovém olympijském turnaji v Soči tým Bílých Tygrů. Kromě Petra Nedvěda, jehož nominace vzbudila velký ohlas, si za Lotyšsko zahraje i útočník Koba Jass. Česko s Lotyšskem se na olympiádě utká 14. února. Do Soči byl povolán i obránce Ladislav Šmíd, který také pochází z Liberce.

Koba Jass byl přitom doteď zraněný, nominaci si přesto zasloužil. Třiadvacetiletý rodák z Rigy už si zahrál na MS 2012 a 2013, kde si v jedenácti utkáních připsal jednu asistenci, olympiáda pro něj ale bude vrcholem.

Fanoušci libereckých Bílých Tygrů tak kromě své hvězdy Petra Nedvěda budou moci sledovat, jak si povede dříč Koba Jass v lotyšském dresu. Lotyše čeká 12. února Švýcarsko, o dva dny se utká s českou reprezentací a 15. února vyzve Švédy.

Do té doby ale Bílé Tygry čeká ještě jedenáct extraligových zápasů, Jass se tak bude moci dostat do pořádné formy.

Autoři

Štítky koba, jass, soči, olympiáda, Sočinskije Leopardy, Lotyšsko, Koba Jass, Petr Nedvěd, Bílí Tygři Liberec, olympijské hry, Ladislav Šmíd, Česko, Dinamo Riga, Švýcarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kromě Nedvěda si v Soči zahraje i Koba Jass! Povolalo ho Lotyšsko  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.