Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pět utkání, čtyři prohry. Tygři doma prohráli i s Rytíři

Nad libereckými Tygry se opět začínají zatahovat černá mračna. Vstup do letošní extraligové sezony jim nevychází podle představ, když v pátek večer prohráli na domácím ledě i s Rytíři z Kladna. Bílí Tygři tak v posledních pěti utkáních dokázali vyhrát pouze jednou a to po divoké přestřelce 6:5 se Spartou.

Kladenská výhra v Tipsport aréně se začala rodit už na konci první třetiny, kdy se trefil Jan Dalecký. Na dvoubrankový rozdíl navýšil po dalších dvaceti minutách Jiří Kuchler. Tygrům se podařilo hostujícího Cháberu prostřelit alespoň na začátku poslední třetiny. O kontaktní branku se postaral Michal Bulíř.

Radost domácích fanoušků zkazil po necelé minutě Petr Tenkrát, který se jako poslední trefil za záda Schwarze. Na stavu 3:1 pro Rytíře nedokázala nic změnit ani závěrečná hra domácích bez brankáře.

Tygři se tak opět potácejí ve druhé polovině tabulky. Hůře na tom jsou už jen Vítkovice, Třinec, Chomutov a poslední Karlovy Vary.

Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno 1:3

47. Bulíř – 15. Dalecký, 34. Kuchler, 48. Tenkrát

Štítky liberec, hokej, nedvěd, tygři, extraliga, Rytíři Kladno, Bílí Tygři Liberec, HC Sparta Praha, Jan Dalecký, Jiří Kuchler, Michal Bulíř, Tipsport, Petr Tenkrát, HC Vítkovice Ridera, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět utkání, čtyři prohry. Tygři doma prohráli i s Rytíři  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.