Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Po roční přestávce zažije Liberec bílé peklo

Nebojte se, tenhle článek není o návratu zimy, to jen liberečtí Bílí Tygři hrají předkolo playoff a klub chystá už tradiční akci s bílým fanděním. Aréna při zápasech s Vítkovicemi zbělá, opět se bude nad hlavami točit ručníky. Tygři si dali od takzvaného White-out roční pauzu, teď už jsou znovu všichni natěšení.

V loňské sezóně Tygři málem sestoupili, letos se prokousali zatím do předkola playoff. „Tenhle tým má navíc, než na předkolo,“ burcuje posila týmu Ján Lašák. Tenhle gólman přišel do Liberce a Tygři najednou vyhrávají. Aktuální série vítězství už je na čísle šest.

Teď ale Tygry čekají Vítkovice. Hned v pondělí a úterý se hrají zápasy na severu Moravy. Bílé peklo tak v Liberci vypukne ve čtvrtek, kdy hrají Tygři poprvé doma.

„White-outové vybavení bude k dostání jak ve fanshopu, tak i na ochozu areny. Specialitou letošního roku budou avantgardní bílé kombinézy,“ říká mluvčí Tygrů Martin Kadlec.

Další specialitou, která předznamenává blížící se atmosféru bílého pekla jsou také Tygří maskoti v ulicích města. „Letos každého maskota doplní také zvláštní bytost z bílého pekla. Obyvatelé Liberce mohou hlídky Bílých tygrů potkávat přímo v ulicích už v nadcházejícím víkendu,“ dodává Kadlec.

Předkolo playoff

10.3. Vítkovice - Liberec
11.3. Vítkovice - Liberec

13.3. Liberec - Vítkovice
14.3. Liberec - Vítkovice

16.3. Vítkovice - Liberec

Autoři

Štítky bílé, peklo, tygři, Liberec, Vítkovice, Martin Kadlec, Ján Lašák, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po roční přestávce zažije Liberec bílé peklo  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.