Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté nazuli brusle a vyrazili reprezentovat kraj v hokeji

Uniformy vyměnili za dresy, obušky za hokejky a předpisovou obuv za brusle. Řeč je o policistech, kteří vyrazili reprezentovat Liberecký kraj na policejní mistrovství v ledním hokeji v Náchodě a Novém Městě nad Metují. Nutno podotknout, že muži zákona neberou účast na turnaji na lehkou váhu a poctivě se připravují.

Podle trenéra Jana Daňka je důležitá nejen disciplína, ale také správná životospráva. „Vyvážená strava je pro naše hokejisty jedním ze základních kamenů kvalitní přípravy. Musíme také dávat pozor, aby nedošlo k  přetrénování, protože hranice mezi adekvátním tréninkem a přetrénováním je velice tenká“. A jak trenér dodal „Nesmíme zapomínat ani na regeneraci, ale nejen svalového systému, ale i nervového systému“.

Na liberecké hokejisty nebudou čekat žádní amatéři. Do Čech dorazí například i tým z Kanady. Trenér přesto věří v co nejlepší výsledek. „Kluci jsou dobře připraveni, jsou v dobré fyzické i zdravotní kondici, což jim dává možnost zabojovat,“ doplnil.

Turnaj startuje už dnes, další utkání se hrají během pátku.

Štítky hokej, brusle, Liberecký kraj, Náchod, Nové Město nad Metují, Kanada, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté nazuli brusle a vyrazili reprezentovat kraj v hokeji  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.