Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři čekají na první body. Dnes doma přivítají finské Tampere

Podaří se Bílým Tygrům vybojovat první body v European Trophy? V předchozích čtyřech utkáních liberečtí zatím nebodovali, v pátek od půl sedmé večer mají šanci nápravy proti druhému nejúspěšnějšímu finskému klubu, kterým je Tappara Tampere. Finové poslední dvě utkání vyhráli, jejich sérii jim dnes chtějí pokazit Tygři.

Letošní ročník European Trophy je pro Liberec zatím prokletý. Už několikrát byli Tygři blízko vítězství, to jim ale vždy proklouzlo mezi prsty. S Djurgardens prohráli těsně 2:3, s Brynäs 3:4 a ve Fribourg opět o jedinou branku 4:5.

Proti Tappare se poprvé Tygři představí v Tipsport aréně. Při předchozím domácím utkání s Bernem museli vzít za vděk vedlejší Svijanskou arénu. Poprvé v letošní sezoně na domácím ledě nebude chybět ani Petr Nedvěd. Ten má zatím na svém kontě jediný bod.

Naopak největší hvězdou v dresu soupeře je bezpochyby Ville Nieminen, který se může pochlubit mimo jiné šesti sezonami v zámořské NHL. 

Zajímavostí je brankařská trojka Tampere, kterou je mladičký Čech Dominik Hrachovina. V obraně za finský manšaft nastupuje i Slovák Jan Tabaček a v několika utkáních se v útoku představil Tomáš Plíhal z Frýdlantu.

Štítky liberec, tygři, europeantour, Tampere, Bílí Tygři Liberec, European Trophy, Tappara, Tipsport, National Hockey League, Petr Nedvěd, Ville Nieminen, Bern, Fribourg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři čekají na první body. Dnes doma přivítají finské Tampere  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.