Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Tygři nestačili na Bern. Doma prohráli 2:4

Bílým Tygrům nevyšlo ani druhé utkání European Trophy. V úterý večer podlehli na domácím ledě švýcarskému Bernu. Ten si z Liberce odváží výhru 4:2. Naopak Tygři se propadli na chvost východní divize. Podobně jako Tappara mají nemají po dvou utkáních na svém kontě ani jeden bod.

Liberecký manšaft se i dnes musel obejít bez Petra Nedvěda. Ten podobně jako v prvním utkání ve Fribourgu absentoval. Tygři se o přesto ujali vedení už v šesté minutě první třetiny. Po přihrávce Bulíře otevřel brankový účet Filippi. To bylo v první třetině ze strany Bílých Tygrů také vše. Po dalších třech minutách srovnal Ritchie a v závěru první dvacetiminutovky obrátil Scherwey a Roche.

V polovině druhé třetiny Tygři zabojovali. Na 2:3 snížil Bulíř, kterému asistovali Pospíšil a Filippi. Dvanáct minut před koncem však rozhodl Kanaďan Kinrade. Liberec tak nedokázal zvítězit ani v druhém utkání European Trophy. Na posledním osmém místě tabulky divize navíc figuruje s největším počtem obdržených branek. Už v pátek si můžou Tygři napravit reputaci proti švédskému Brynäsu.

HC Bílí Tygři Liberec - SC Bern
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 6. Filippi (Bulíř), 32. Bulíř (Pospíšil, Filippi) – 9. Ritchie (P. Berger), 16. Scherwey (Gardner), 20. Roche (Fürrer, Lehtonen), 48. Kinrade.

Bílí Tygři Liberec: Melicherčík – Čutta, Hunkes, Čakajík, Voráček, Výtis, Kolmann, Derner, Pyrochta – Vampola, Zacha, Bartek – Valský, Bulík, Jass – Bulíř, Filippi, Pospíšil – Víšek, Dušek, Psota

Diváci: 1 500 (vyprodáno - Svijanská aréna)

Štítky Bílí Tygři Liberec, Bern, European Trophy, Tappara, Hoffmann-La Roche, Petr Nedvěd, SC Bern, Fribourg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři nestačili na Bern. Doma prohráli 2:4  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.