Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygři ocení tým, který v roce 2002 vybojoval pro Liberec extraligu

Bílí Tygři si v této sezóně připomínají 111 let od chvíle, kdy byl v souvislosti s Libercem poprvé zmíněn také lední hokej. V rámci tohoto výroční chce klub pamatovat i na nevýraznější milník své historie. Tím je bezesporu rok 2002, kdy Bílí Tygři vybojovali postup do nejvyšší české hokejové soutěže.

31. března 2002 porazili Bílí Tygři v 5. barážovém zápase tehdejší Vagnerplast Kladno 2:1 a rozhodli tak o svém celkovém vítězství v sérii 4:1 na zápasy a tím pádem i o svém postupu do extraligy.

Tým, který tento historický krok učinil, se znovu objeví na libereckém ledě! Tentokrát v přestávkovém programu pátečního utkání 12. prosince, kdy Bílí Tygři hostí hradecký Mountfield. Prezident klubu Petr Syrovátko při slavnostní ceremonii předá hráčům postupového celku pamětní medaili. Ještě před zahájením zápasu se budou hráči libereckého týmu z roku 2002 podepisovat u infopultu Home Credit areny. Začátek autogramiády je naplánován na 17:15.

Štítky Bílí Tygři Liberec, Rytíři Kladno, Mountfield Hradec Králové, Petr Syrovátka, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři ocení tým, který v roce 2002 vybojoval pro Liberec extraligu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.