Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Tygři se loučí se sezonou. Olomouc přivítají v neděli od tří

Poslední utkání Tygrů v letošní sezoně doprovodí zajímavý program. Kromě zápasu z Olomoucí se fanoušci mohou těšit na autogramiádu hráčů, koncert R+Members Club, exhibici Freestyle fotbalu nebo cenově zvýhodněné občerstvení.

 

Poslední utkání Tygrů v letošní sezoně doprovodí zajímavý program. Kromě zápasu z Olomoucí se fanoušci mohou těšit na autogramiádu hráčů, koncert R+Members Club, exhibici Freestyle fotbalu nebo cenově zvýhodněné občerstvení.

Začátek duelu je posunutý právě kvůli nabytému programu. Tygrům už o nic nejde, přesto se chtějí rozloučit vítězstvím a přenést si dobrou náladu do příštího ročníku, ve kterém chtějí po třech neúspěšných sezonách konečně do play off.

Koncert Rammstein revivalu

Hlavním bodem nedělního doprovodného programu bude koncert revivalové skupiny RAMMSTEIN MEMBERS CLUB. „Ten začne jen pár minut po závěrečné siréně celého utkání v sektoru 118 pod stanovištěm tygřího fanklubu,“ přiblížil mluvčí klubu Martin Kadlec.

Po zápase čeká hokejisty ještě autogramiáda. „Hodinu před zahájením duelu, v jeho průběhu, ale i po jeho skončení, bude na ochozu areny umístěna Freestyle fotbalová klec, kde předvedou své umění čeští a slovenští reprezentanti ve Freestyle fotbalu. Klec si ale budou moci vyzkoušet i samotní fanoušci,“ pokračuje Kadlec.

Slevy na občerstvení

Se zahájením koncertu začnou také zajímavé slevy na občerstvení. „Fanouškům zůstanou k dispozici všechny pulty takzvaného fanpubu, tedy nejrozlehlejšího bufetu za sektorem 118. Pivo a Kofola bude k dostání za pouhých 20 Kč! Pro děti do 140 cm je připravena speciální cena na párek v rohlíku, jen 10 Kč, cukrová vata nebo popcorn pak bude úplně zdarma,“ doplnil mluvčí Tygrů.

A kdo by si přece jen chtěl užít hokejové play off, od 19 hodin rozehrají své druhé semifinálové utkání extraligy liberečtí junioři. Hraje se ve Svijanské areně a mladí Tygři budou za bouřlivou kulisu jistě rádi.

Autoři

Štítky SK Sigma Olomouc, fotbal, koncert, tygr, Martin Kadlec, Rammstein

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři se loučí se sezonou. Olomouc přivítají v neděli od tří  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.