Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygři se před startem hokejové sezóny ukážou u radnice

Na předsezónní show u radnice zvou liberečtí Bílí Tygři. Akce začíná v úterý ve tři hodiny a vyvrcholí o hodinu a půl později autogramiádou některých hráčů. Pak už začne Tygrům kolotoč zápasů. V pátek odstartují v Třinci.

 

Od 15 hodin budou na náměstí dr. Edvarda Beneše připraveny soutěže pro děti i dospělé o mnoho zajímavých cen, mezi nimiž nechybí ani vstupenky na hokejová utkání, nebo Tygří dres podepsaný A týmem. „Velkým lákadlem bude bezpochyby také bungee trampolína či umělá ledová plocha, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet střelbu na branku, nebo trénink bruslení pod dohledem zkušeného hokejového trenéra,“ zve mluvčí Tygrů Martin Kadlec.

Na autogramiádu, která začne v půl páté, dorazí kapitán týmu Petr Nedvěd, ale přítomni budou i další hráči: Martin Bartek, Jiří Hunkes nebo Petr Vampola. Ještě před autogramiádou se uskuteční soutěž v oblékání hokejové výstroje na čas.

Autoři

Štítky tygři, den, radnice, hokej, HC Oceláři Třinec, Bílí Tygři Liberec, Edvard Beneš, Martin Kadlec, Petr Nedvěd, Martin Bartek, Jiří Hunkes, Petr Vampola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři se před startem hokejové sezóny ukážou u radnice  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.