Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tygři to zvládli! Vyhráli popáté v řadě a jsou v předkole

Parádní sérií už pěti vítězných zápasů v řadě si liberečtí Bílí Tygři zajistili účast v předkole playoff extraligové soutěže. Jistotu jim dala nedělní výhra doma nad Vítkovicemi 3:1. Tygři budou nejhůř desátí, Slavia už je nemůže předstihnout. Liberec se v předkole utká pravděpodobně s Pardubicemi nebo právě s Vítkovicemi.

Tygři se celou sezónu pohybují na rozhraní předkola playoff a playout. Až dvě kola před koncem si zajistili postup do předkola, kde se utkají týmy mezi sedmým až desátým místem. Sedmé jsou Vítkovice, osmé Pardubice, devátý Liberec a desátý zatím Litvínov, který jediný ještě může z desítky vypadnout, předstihnout jej může Slavia.

V nedělním zápase Tygři přivítali právě možného soupeře z Ostravy a vedli si velmi dobře. Do vedení Liberec poslal Bartek, jenže Vítkovice ještě do první pauzy srovnaly. Ve druhé třetině gól nepadl, Tygři tak rozhodli dvěma góly v poslední části, kdy se trefili Výtisk a Valský.

Tygři tak teď hrají o sebevědomí i umístění, pokud by skončili sedmí, či osmí, začínali by sérii předkola playoff doma, což by mohlo znamenat výhodu.

Bílí Tygři – Vítkovice 3:1 (1:1,0:0,2:0)

24. Bartek (Nedvěd, Gřegořek), 42. Výtisk (Filippi, Hunkes), 42. Valský (Urban, Čakajík) – 26. Húževka (Burger, Barinka)

Autoři

Štítky tygři, playoff, vítkovice, HC Vítkovice Ridera, Bílí Tygři Liberec, HC Slavia Praha, HC Dynamo Pardubice, HC Verva Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři to zvládli! Vyhráli popáté v řadě a jsou v předkole  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.