Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Útočník Bulíř se dohodl na nové smlouvě s Tygry

Hokejový útočník Michal Bulíř bude i nadále působit v extraligovém Liberci. Třiadvacetiletý odchovanec Bílých Tygrů se dohodl s vedením na nové jednoleté smlouvě s opcí na další sezonu. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu.

 

"V nové sezoně chceme více stavět na vlastních odchovancích a Michal Bulíř patří k těm nejvýraznějším. V nedávno skončené sezoně se sice trochu propadnul sestavou a odehrál i několik utkání za farmu, ale to nesnižuje jeho hráčský potenciál," uvedl sportovního ředitel a trenér Liberce Filip Pešán.

V uplynulém ročníku sehrál Bulíř za Liberec 32 zápasů a připsal si 11 bodů za šest branek a pět asistencí. Za prvoligové Benátky nad Jizerou nastoupil v pěti duelech a zaznamenal po třech gólech a přihrávkách.

Za pět sezon v nejvyšší soutěži, v níž je věrný barvám Liberce, má na kontě 194 duelů a 69 bodů (30+39). "Michal už dle mého názoru nasbíral dostatek zkušeností, aby v příští sezoně unesl tlak na pozici jednoho z klíčových hráčů útočných řad," dodal Pešán.

Napsala ČTK

Štítky Michal Bulíř, Bílí Tygři Liberec, Filip Pešán, HC Benátky nad Jizerou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník Bulíř se dohodl na nové smlouvě s Tygry  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.