Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 23. května 2024  |  Svátek má Vladimír
Bez reklam

Že by? Tygři vyhráli i ve Zlíně a už jsou v desítce

Neuvěřitelné se stalo skutkem. Tygři vyhráli venku za tři body! Už minulá výhra na Slavii po nájezdech byla hodně cenná, vítězství na Valašsku ale Tygry dokonce posunulo na deváté místo extraligové tabulky. Konečně. Tygrům se totiž dosud nedařilo vyhrát víckrát za sebou, venkovní bilance je vůbec tristní. Poslední dva zápasy ale dávají naději.

Tygři začali na zlínském ledě skvěle a v 5. minutě je poslal do vedení Vampola. Jenže během pár minut domácí otočili na dva jedna a bylo zle. V 17. minutě se ale trefil Valský a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Druhá třetina byla pro hosty výborná. Domácí do větších šancí nepouštěli a díky gólům Urbana a Vlacha si vypracovali dvougólový náskok. V posledním dějství už Tygři, kterým jinak třetí třetiny vůbec nejdou, výsledek uhájili. Přesto Zlínu dovolili snížit, víc už ale domácí nestihli.

Liberec tak veze domu obrovsky důležité tři body. Ty ale bude nutné potvrdit v neděli od 16 hodin proti Třinci.

PSG Zlín – Bílí Tygři Liberec 3:4 (2:2,0:2,1:0)

Branky a nahrávky: 6. Matějíček (Čech), 8. Řezníček (Čajánek), 59. Veselý (Čech, Leška) – 5. Vlach, 17. Valský (Urban), 22. Urban (Vitásek, Valský), 36. Vlach (Urban, Vampola).

Rozhodčí: Hribik, Šír – Bryška, Štofa. Vyloučení: 9:11. Využití: 3:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 3 984. Střely na branku: 37:25. Třetiny: 2:2, 0:2, 1:0. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4, 3:4.

PSG Zlín: Horčička – Marušák, Kotvan, Řezníček, Valenta, Matějíček, Urbanec – Balaštík, Leška, Veselý – Holík, Čajánek, Kubiš – Honejsek, Melenovský, Čech – Ondráček, Okál, Köhler.

Bílí Tygři Liberec: Schwarz – Čakajík, Derner, Vitásek, Gřegořek, Voráček, Výtisk, Říha – Zacha, Vampola, Bulíř – Bartek, Bulík, Víšek – Valský, Urban, Vlach – Jass, Filippi, Kica.

Autoři

Štítky tygři, zlín, hokej, FC Fastav Zlín, SK Slavia Praha, Valašsko, PSG Zlín, Bílí Tygři Liberec, FC Slovan Liberec, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Že by? Tygři vyhráli i ve Zlíně a už jsou v desítce  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.