Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Liberec a posily? Zatím mladé naděje

Fanoušci Slovanu trnou a ptají se, koho jejich klub přivede za posily. A zatím jsou zklamaní. Každý rok totiž čekají hráče rovnou do základu. A ono nic. Na prvním tréninku se už ale objevily dvě zajímavé tváře, před dohodou je příchod slovenského útočníka Szaba.

Lukáš Szabo, momentálně hráč slovenské druholigové Šaly, je přestupu už velmi blízko. „Po absolvování vstupních lékařských vyšetření by měl podepsat smlouvu,“ řekl Drbně manažer Šaly Ladislav Jaroš.

Szabo absolvoval ve Slovanu zkoušku už v zimě a zaujal. Dvacetiletý útočník dokonce vstřelil i gól. V letošní sezóně druhé slovenské ligy nastřílel v sedmadvaceti zápasech 10 branek.

Na čtrnáctidenní zkoušce je v Liberci i sedmnáctiletý Chorvat s americkými kořeny Kobie Morris. Mladý obránce přichází z chorvatského NK Záhřeb a zahrál si i v chorvatské reprezentaci do 17 let.

A do Slovanu už z Brna přestoupil Denis Frimmel. Teprve devatenáctiletý mladíček je hráčem spíš pro budoucnost a nejspíš bude hrát v juniorce. Hráč s přezdívkou Denny si připsal tři starty za českou „17“ a v letošní soutěži ligového dorostu nastřílel z pozice záložníka 13 gólů. Jedna zajímavost. Když hrál proti dorostu Slovanu, nastřílel hattrick a Brno vyhrálo 5:2.

Autoři

Štítky slovan, szabo, liberec, Bílí Tygři Liberec, Lukáš Szabó, HC Kometa Brno, NK Záhřeb, Denis Frimmel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberec a posily? Zatím mladé naděje  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.