Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Celostátní finále soutěže pro volejbalové naděje hostí Liberec

Minivolejbal v barvách je projekt Českého volejbalového svazu, který si klade za cíl propagovat volejbal mezi nejmenšími dětmi. Letošním vyvrcholením projektu bude celostátní finálový turnaj, který hostí ve dnech 5. a 6. září atletický stadion ve Sport Parku Liberec.

Na atletickém stadionu vyrostou desítky malých volejbalových hřišť, na nichž bude o vítězství ve svých kategoriích bojovat více než 280 družstev z celé republiky, která se do finálového turnaje probojovala z oblastních kol. Celkem se tak do Liberce sjede na tisíc malých volejbalových nadějí, které čeká mimo jiné i setkání s reprezentačními hráči. V blízké hale BK Dukla Liberec totiž proběhnou přátelská dvojutkání mužské reprezentace se Slováky a ženského národního výběru proti Polsku.

Sobotní utkání základních skupin doplní sportovní veletrh SPORT LIVE 2015, který hostí Home Credit Arena a přilehlý Sport Park Liberec. V rámci veletrhu rozdají své podpisy úřadující mistři ČR ve volejbale, hráči VK Dukla Liberec. V neděli jsou na programu minivolejbalu utkání finálových skupin.

Napsala redakce

Štítky volejbal, Liberec, Český volejbalový svaz, Dukla Liberec, Polsko, VK Dukla Liberec, Česko, Home Credit Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celostátní finále soutěže pro volejbalové naděje hostí Liberec  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.