Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

SOUTĚŽ: Duklu čeká tour Ligou mistrů! Podpořte ji v hledišti, vstupenky vám dáme zadarmo

Volejbalová Dukla startuje svou tour prestižní Ligou mistrů, do které se vrací po dvanácti letech. Úřadující čeští mistři změří síly nejprve s polským Belchatówem, italským Lube Civitanova a belgickým Roeselare. Zápasy Ligy mistrů bude hostit liberecká Home Credit Arena. Liberec hostil prestižní soutěž naposledy v sezóně 2003/2004. A právě na první utkání můžete získat vstupenky zdarma s Libereckou Drbnou!

Po dvou volných vstupenkách na čtvrteční utkání s Belchatówem získají tři výherci, kteří správně odpoví na jednoduchou otázku. Kolikrát vyhrála liberecká Dukla titul v nejvyšší lize samostatné České republiky?

Kdo neví z hlavy, může zkusit třeba Google nebo zapátrat na webu klubu. Své odpovědi posílejte na e-mail redakce@libereckadrbna.cz do úterní (3. listopadu) osmé hodiny večerní. Seznam výherců zveřejníme v tomto článku.

SOUTĚŽ SKONČILA - Dukla vyhrála titul celkem třikrát v nejvyšší lize samostatné České republiky. Po dvou volných vstupenkách získávají Karel Sejkora, Dana Laššová a Olga Klinovská.

Autoři | Foto VK Dukla Liberec

Štítky Liga mistrů UEFA, vstupenka, soutěž, Bełchatów, Liberec, Drbna.cz, Home Credit Arena, Česko, Google

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Duklu čeká tour Ligou mistrů! Podpořte ji v hledišti, vstupenky vám dáme zadarmo  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.