Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Dukla vstoupila do Ligy mistrů porážkou 0:3 s Belchatowem

Liberecká Dukla vstoupila do Ligy mistrů prohrou 0:3 s favorizovaným polským Belchatowem. Vyhranému setu byla Dukla nejblíže ve druhém dějství, kdy prohrála 22:25. Po prvním kole figurují liberečtí na posledním místě tabulky skupiny E. Jasným vítězstvím se do čela tabulky vyšvihl právě polský Belchatow.

Ze začátku byl cítit respekt domácích ze silného soupeře a první bod získali až při čtvrté rozehře. Náskok polského týmu rychle narůstal a potvrzovala se individuální kvalita kádru Belchatówa. V hokejové hale se Liberečtí snažili riskovat podání více, než jsou zvyklí, a často chybovali. O první set přišli bez většího odporu.

Ve druhém setu zahrála Dukla první úspěšný blok, chytla se a méně chybovala. Dlouho se držela ve hře a vedla 16:14. Hvězdný Wlazly pomohl osminásobnému polskému mistrovi rychle srovnat a koncovku si favorit pohlídal. Ve třetím setu se znovu projevil rychlejší a důraznější útok Belchatówa. Liberec prohrával už o devět bodů. V závěru jen využil střídání soupeře a prohra v sadě nebyla tak vysoká.

Druhý zápas čeká Duklu 17. listopadu v belgickém Roeselare, které už ve středu prohrálo s italským celkem Lube Civitanova 1:3.

VK Dukla Liberec - PGE Skra Bełchatów 0:3

(16.25, 22:25, 19:25)

Foto VK Dukla Liberec | Zdroj ČTK

Štítky FK Dukla Praha, Bełchatów, Liga mistrů UEFA, FC Slovan Liberec, VK Dukla Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vstoupila do Ligy mistrů porážkou 0:3 s Belchatowem  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.