Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dukla získala v Belgii jeden set, zápas Ligy mistrů ale prohrála

Liberecká Dukla pokračovala v úterý večer ve svém tažení Ligou mistrů. S belgickým Knack Roeselare uhrála jeden set a prohrála 1:3. Po prvním vyhraném setu odešel hostům příjem podání a toho dokonale využil domácí tým, který dovolil Dukle ve druhém dějství pouhých 17 bodů. Ve třetím a čtvrtém setu se Dukla opět vrátila do hry a nebýt velmi sporného výroku holandského rozhodčího, možná jsme viděli i tiebreak.

Do utkání vstoupila Dukla víc než skvěle. Za stavu 14:9 nic nenasvědčovalo dramatickému závěru prvního setu. Po několika chybách belgický tým srovnal na 20:20, ale Dukla první set dotáhla do zdárného konce rozdílem tří bodů.

Ve druhém setu se hostům nedařilo na příjmu podání. Za stavu 10:10 se Roeselare odhodlalo k trháku a liberecký manšaft přehrálo 25:17.

Nepříliš povedený vstup do třetího setu nenaznačoval, že by měli domácí větší problémy s libereckými. Dukla ale za stavu 18:13 pro Knack zabojovala a otočila na 18:19. O vyhraný set se připravila chybami, když prohrála 22:25. Stejným rozdílem podlehla Dukla domácím ve čtvrtém setu.

Knack Roeselare - VK Dukla Liberec 3:1 (-22,17,22,22)

Čas: 104 minut, diváci: 1 685

Sestava Dukly: Jakub Janouch N (1 bod), Aleš Správka S (13), Tomáš Kriško S (12), Libor Leikep B (6), Lubomír Staněk B (8), Adrian Patucha U (19), libero Václav Kopáček a Tomáš Kunc. Střídali Jan Galabov S, Ondřej Fučík N a Adam Zajíček B. Trenér Michal Nekola.

Foto CVF

Štítky Liga mistrů UEFA, Belgie, VK Dukla Liberec, Adam Zajíček, Jakub Janouch, Tomáš Kriško, Tomáš Kunc, Václav Kopáček, Jan Galabov, Adrian Patucha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla získala v Belgii jeden set, zápas Ligy mistrů ale prohrála  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.