Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

SOUTĚŽ: Přijď podpořit Duklu proti italskému Lube Civitanova! Lupeny dostaneš zadarmo

Už tenhle čtvrtek čeká libereckou Duklu třetí utkání volejbalové Ligy mistrů. Na domácí palubovce se hráči v 18:00 střetnou s Cucine Lube Civitanova. Zatímco italský manšaft ve dvou utkáních základní skupiny neztratil ani bod, liberečtí na první body teprve čekají. Pomozte Dukle i vy svými hlasivkami! Třem z vás navíc dáme vstupenky zadarmo.

Po dvou „lupenech“ na čtvrteční utkání s Cucine Lube Civitanova získají tři výherci, kteří správně odpoví na jednoduchou otázku: Kolikrát vyhrála liberecká Dukla v Poháru mistrů evropských zemí?

Kdo neví z hlavy, může zkusit třeba Google nebo zapátrat na webu klubu. Své odpovědi posílejte na e-mail redakce@libereckadrbna.cz do středečního (2. prosince) poledne. Seznam výherců zveřejníme v tomto článku.

Všechny domácí zápasy Ligy mistrů hostí liberecká Home Credit Arena. V prvním utkání Dukla na domácí půdě podlehla polskému Belchatowu 0:3 a v dalším zápase nestačila na belgický Knack Roeselare, kdy vybojovala alespoň jeden set. Liberec se prestižní soutěže zúčastnil naposledy v sezóně 2003/2004, volejbalisté Dukly Liberec tak čekali na vstup do Ligy mistrů dlouhých dvanáct let.

SEZNAM VÝHERCŮ:
Šárka Paidarová
Pavla Vojáčková
Filip Janota

Foto CEV

Štítky FK Dukla Praha, Liga mistrů UEFA, Google, Pohár mistrů evropských zemí, FC Slovan Liberec, soutěž, Dukla Liberec, Pavla Rychlá, Home Credit Arena, Bełchatów

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Přijď podpořit Duklu proti italskému Lube Civitanova! Lupeny dostaneš zadarmo  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.