Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Dukla podlehla italské Civitanově 0:3 i v druhém utkání, Severočeši na body stále čekají

Volejbalistům Dukly se nepodařilo ani ve čtvrtém utkání Ligy mistrů bodovat. V Itálii podlehli ve středu večer Civitanově 0:3, tedy stejným rozdílem jako na domácí palubovce. S poměrem setů 1:12 a s nulou v kolonce bodů je Dukla po čtvrtém utkání z šesti na posledním místě tabulky.

Domácí nechali odpočívat smečaře Juantorenu a Miljkovič naskočil jen krátce do druhého setu. Dukla odehrála s favoritem dvě vyrovnané sady. V obou v první části vedla, v prvním setu 12:9 a ve druhém 13:11, ale italský celek vždy srovnal na 13:13. V prvním setu pak rychle odskočil a ve druhém zvládl lépe koncovku.

Podobně jako v domácím duelu s Civitanovou už byl třetí set jasnou záležitostí italského týmu. Liberec rychle prohrával 0:3 a 2:6 a soupeř už nad sítí dominoval.

V posledním domácím duelu Ligy mistrů se Dukla 21. ledna utká s belgickým Roeselare. Účast v elitní soutěži zakončí 26. ledna v Polsku proti Belchatówu.

Lube Civitanova - Dukla Liberec 3:0 (20, 23, 20)

Rozhodčí: Rodriguezová (Šp.), Jorguleas (Řec.). Čas: 76 min. Sestava a body Liberce: Janouch 2, Správka 4, Leikep 5, Patucha 9, T. Kriško 18, Staněk 6, libero Kopáček - Zajíček, Galabov 1. Trenér: Nekola. Nejvíce bodů Civitanovy: Čebulj 13, Fei 12, Parodi 10.

Autoři | Foto CEV

Štítky Liga mistrů UEFA, Itálie, Liberec, Dukla Liberec, Polsko, Roeselare

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla podlehla italské Civitanově 0:3 i v druhém utkání, Severočeši na body stále čekají  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.