Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Dukla se proti belgickému Roeselare pokusí o první výhru v Lize mistrů

Volejbalisté liberecké Dukly mají poslední šanci zabojovat o body v Lize mistrů před domácími diváky. V Home Credit Aréně se ve čtvrtek od 18 hodin střetnou s belgickým Roeselare, které zatím bodovalo jen v domácím utkání s Duklou. Liberečtí už nemůžou ze základní skupiny postoupit, v pátém utkání ale chtějí bodovat.

"Musíme si dávat pozor především na jejich velmi dobře organizovanou obranu, rozebereme si pár věcí na videu, ukážeme si akce soupeře a řekneme si, co budeme chtít hrát my," řekl před zápasem trenér Michal Nekola.

Podle jeho slov se hráči Dukly v aréně cítí velmi dobře. Největší rozdíl oproti hale Dukly je podle něho ve velikosti a orientaci v prostoru.

Dukla sice během čtyř utkání získala pouze jediný set a na první body čeká. Ve čtvrtečním utkání si ale brousí zuby bodový zisk. "Budu kluky nabádat, aby hráli odvážně a udrželi koncentraci od prvního do posledního míče. Přeci jen v každém utkání Ligy mistrů jde o prestiž a i proto chci, abychom udělali pro vítězství maximum,“ uzavřel trenér.

Základní skupinu vede se čtyřmi výhrami italská Civitanova. Dukla Liberec se s Ligou mistrů rozloučí 26. ledna v utkání v Polsku s domácím Belchatówem.

Foto CEV

Štítky FK Dukla Praha, Liga mistrů UEFA, Home Credit, Roeselare, Michal Nekola, Dukla Liberec, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla se proti belgickému Roeselare pokusí o první výhru v Lize mistrů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.