Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Dukla vyšla bodově naprázdno i s belgickým Roeselare, uhrála alespoň jeden set

Volejbalisté Dukly nedokázali zvítězit ani ve třetím domácím utkání Ligy mistrů. S belgickým Roeselare prohráli 1:3 a před posledním utkáním základní skupiny nemají na svém kontě žádný bod. Dukle se dnes podařilo získat alespoň jeden set.

První dva sety Dukla prohrála o pět a sedm bodů. Ve třetí hře se s belgickým soupeřem přetahovala o každý bod a těsným rozdílem 25:23 si připsala teprve druhý vyhraný set v základní skupině. Roeselare ale nenechalo nic náhodě a svou formu potvrdilo ve čtvrtém setu, který vyhrálo 25:19.

„Musím říct, že první dva sety jsme byli zamrzlí, nedostávali jsme se do hry. Soupeř byl lepší hlavně v obraně a rozehrávání míčů. Ve třetím setu se nám podařilo chytit pár míčů, které jsme dohráli. Ve čtvrtém setu nás naopak dostali pod tlak svým servisem. Dneska budu těžko hodnotit nějakou činnost, kterou jsme měli dobrou,“ zhodnotil utkání trenér Dukly Michal Nekola.

Liberečtí teď zamíří k poslednímu utkání základní skupiny Ligy mistrů na palubovku polského Belchatowu. Tabulku skupiny E vede bz ztráty bodu italská Civitanova právě před Belchatowem a Roeselare. Dukla zůstává bez postupové ambice na posledním místě tabulky.  

Dukla Liberec – Knack Roeselare 1:3 (-20, -18, 23, -19)

Foto CEV

Štítky Liga mistrů UEFA, Roeselare, Bełchatów, Dukla Liberec, Michal Nekola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vyšla bodově naprázdno i s belgickým Roeselare, uhrála alespoň jeden set  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.