Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Final Four je za dveřmi. Dukla v semifinále narazí na ČZU

Už jen necelý týden chybí liberecké Dukle k semifinálovému utkání Final Four. Podještědský manšaft si o účast ve finále zahraje s pražskou ČZU, se kterou si v letošní sezoně už poradila. Z posledních patnácti extraligových utkání Dukla prohrála jen jediné a vévodí tabulce.

„Atmosféra v týmu je parádní. Samozřejmě tomu napomáhá naše vítězná série, ale myslím že jsme v týmu dobře namixovaní a ani mimo teraflex se společně nenudíme,“ popisuje liberecký blokař Marek Beer.

Pražská ČZU nebude jednoduchým soupeřem. Z posledních pěti zápasů zaváhala jen v utkání s Českými Budějovicemi. „Ve Final Four chceme uhrát co nejlepší výsledek. Ale k úspěchu vedou postupné kroky. Tím následujícím je semifinále s ČZU,“ dodal Marek Beer a uzavřel: „Pražané vypadají, že hrají v posledních zápasech v pohodě a na tomto týmu je strašně vidět, když si věří. V takovém případě jsou schopní zahrát velké zápasy. Navíc nahrávač Demar se proti nám chce vždycky vytáhnout.“

O postup do finále se Dukla popere v pondělí 17. února ve čtyři hodiny odpoledne. O den později svedou vítězové obou semifinálových utkání souboj o Český pohár. Více informací naleznete na www.volejbalovypohar.cz.

Štítky Česká zemědělská univerzita v Praze, Marek Beer, semifinále, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Final Four je za dveřmi. Dukla v semifinále narazí na ČZU  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.