Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Po Vánocích se holkám nedařilo. V Třebové dvakrát padly

Vánoční pauza libereckým volejbalistkám příliš neprospěla. V prvních soutěžních zápasech roku 2014 totiž dvakrát prohrály na půdě České Třebové a propadly se na páté místo tabulky druhé národní ligy. Už o víkendu ale mohou svou bilanci napravit dvojzápasem s týmem Tanvaldu. Hraje se v hale Lokomotivy v sobotu od 11 a 15 hodin.

TJ Sokol Česká Třebová - TJ Lokomotiva Liberec 3:1 (-19, 22, 18, 10)

První zápas po vánoční pauze odehrál tým Lokomotivy venku v České Třebové. Tým, který disponuje velmi kvalitní obranou a defenzivní silou se na soupeřky z Liberce kvalitně připravil a podle toho také vypadal průběh zápasu. Liberec vstoupil do zápasu velmi dobře, nedělal chyby a nekompromisně trestal každé zaváhání soupeře. Zlom nastal ve druhém setu, kde hosté prohráli až po dramatické koncovce. Ve zbytku zápasu se už libereckým hráčkám nepodařilo najít dostatek sil a koncentrace k přerušení bezchybného výkonu soupeřek a prohrály 3:1. „Věděly jsme, že utkání nebude jednoduché. K výhře jsme potřebovaly předvést bezchybný výkon, to se bohužel nestalo a soupeřky si připisují zasloužené 3 body.“ uvedla Denisa Milerová (blokařka).

Sestava: Milerová, Růtová, Krotká, Glückseligová, Ostrá, Nývltová – Macenauerová, Ullmannová

TJ Sokol Česká Třebová – TJ Lokomotiva Liberec 3:0 (15, 18, 25)

Do druhého zápasu uskutečnila Lokomotiva změny na postu blokař a univerzál. Bohužel pozměněná sestava nenahnala soupeřkám strach a ty nekompromisně vyhrály první dva sety. Do třetího setu šly liberecké hráčky zdravě naštvány a věděly, že právě ve třetím setu je poslední šance strhnout vítězství na svou stranu. Každý míč hrály na hranici rizika a sehrály s domácími dramatickou koncovku, ve které nakonec prohrály 27:25.

Sestava: Růtová, Krotká, Glückseligová, Ostrá, Ullmannová, Macenauerová – Milerová, Nývltová

Tuto sobotu čeká holky z lokotky soupeř z Tanvaldu, který okupuje příčku pod nimi. Bude to nelehký zápas ale jednoznačný cíl je urvat 6 bodů.

Napsala Denisa Milerová

Štítky lokomotiva, třebová, volejbal, Česká Třebová, Vánoce, Tanvald, Česká obec sokolská, TJ Lokomotiva Liberec, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Vánocích se holkám nedařilo. V Třebové dvakrát padly  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.