Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Předprodej lístků na Světovou ligu ve volejbale odstartoval

Volejbalový svátek roku nezadržitelně míří do České republiky. Jedna z nejprestižnějších soutěží reprezentačních výběrů startuje již 23. května a náš národní tým se v ní představí během června hned šestkrát na domácích palubovkách.

 

Světovou ligu uvidí diváci při třech dvojutkáních postupně v Českých Budějovicích, Chomutově a Opavě, kam přijedou týmy Jižní Koreje, Nizozemska a Portugalska. A správný fanoušek hry pod vysokou sítí by u takové události neměl za žádnou cenu chybět!

Právě v těchto dnech se na tuto akci rozběhl internetový předprodej lístků. Ten běží prostřednictvím portálu Ticketstream.cz. V současnosti jde o jeden z největších distribučních systémů na kulturní, sportovní či jiné veřejné akce ve střední a východní Evropě. Na českém území má přibližně 1000 poboček, ve kterých lze vstupenky na Světovou ligu získat. A každý, kdo využije brzkého nákupu v předprodeji, získá různé benefity.

Český volejbalový svaz si dal za cíl motivovat fanoušky, aby přišli v hojném počtu do všech třech hal a vytvořili tak skvělou atmosféru našim reprezentantům. Proto nákup v předprodeji zaručuje kupujícímu zvýhodněnou cenu, než za kterou by lístek na utkání Světové ligy získal na pokladnách.

Více jak o polovinu levněji mohou zakoupit vstupenku členové Českého volejbalového svazu a členové Amatérské volejbalové ligy. Členům ČVS a AVL zašle v nejbližších dnech Český volejbalový svaz e-mail s unikátním ID, které zaručuje nákup zlevněné vstupenky. Přičemž na jedno ID lze zakoupit vstupenky na dvě místa. Zvýhodněni budou i nejmenší fandové volejbalu. Děti a mládež do 16 let jdou na Světovou ligu zdarma.

To ale zdaleka není vše! V každé hale proběhne slosování lístků zakoupených prostřednictvím předprodeje u Ticketstreamu, ze kterého se vylosují dva šťastní výherci, jež získají kompletně hrazenou cestu, ubytování a vstupenky na poslední střetnutí české reprezentace v Nizozemsku. Navíc každý stý kupující obdrží k nákupu lístků i tričko s motivem Světové ligy. V Českých Budějovicích zároveň slouží dvoudenní vstupenka na Světovou ligu jako volný vstup do atraktivního sportovního centra Fitness 14.

„Pokračujeme v ověřené spolupráci s portálem Ticketstream.cz. Naším cílem bylo připravit komplexní program benefitů pro kupujícího a motivovat k nákupu širokou volejbalovou obec. Tím mám na mysli registrované členy ČVS i amatérské volejbalisty zaštítěné Amatérskou volejbalovou ligou. Ticketing je připraven natolik citlivě, aby se nám podařilo naplnit všechny arény,“ říká místopředseda Českého volejbalového svazu Robert Urbánek.

Je tedy jasné, že zajistit si místo na utkání Světové ligy v předstihu, se rozhodně vyplatí. Proto neváhejte ani minutu, zakupte si lístek co nejdříve a buďte svědky toho nejkvalitnějšího volejbalu, který se v České republice objeví znovu po jedenácti letech. Tehdy skončil národní tým na čtvrtém místě. Dosažení podobného výsledku je možné pouze se silným publikem v zádech.

Vstupenky na Světovou ligu naleznete zde

  Na pokladnách Předprodej Předprodej
  Základní vstupné Základní vstupné Snížené vstupné
Jednodenní 180 Kč 150 Kč 90 Kč
Dvoudenní 300 Kč 250 Kč 140 Kč

Napsal Lukáš Dvořák, Libor Matoušek

Štítky volejbal, vstupenka, Český volejbalový svaz, Česko, VK Jihostroj České Budějovice, Nizozemsko, Portugalsko, Jižní Korea, Opava, Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předprodej lístků na Světovou ligu ve volejbale odstartoval  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.