Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Volejbalistky vezou z Neratovic dvě hladké výhry

Dvojzápas 31. a 32. kola druhé ligy žen přinesl Lokomotivě Liberec šest bodů za dvě hladká vítězství na půdě Neratovic. Volejbalistky jsou tak na pátém místě tabulky, ale jen dva body od třetí České Třebové. Do konce soutěže už chybí pouhá čtyři kola, na závěr Lokomotiva přivítá své tabulkové sousedky z Bohemians.

TJ Neratovice : TJ Lokomotiva Liberec   1 : 3 (-24,-13, 24, -23)

Do zápasu vstoupily hráčky Lokomotivy soustředěně a vypracovaly si slušný bodový náskok. Ten ale dokázaly prohospodařit a zvítězily až po napínavém závěru prvního setu 24:26. Ve druhém setu si hostující hráčky dokázaly pohlídat kvalitní servis domácích a soustředěnou hrou šly do vedení 0:2 na sety. Komplikace přinesl set třetí, kdy hostující poklidně kráčely k jasné výhře 0:3. V koncovce ale muselo dojít ke střídání, když si blokařka Milerová poranila loket a v zápase jí musela zastoupit univerzálka Ullmannová. Domácí tým využil této situace, zatlačil Liberec kvalitním servisem a dokázal zvítězit těsným rozdílem 26:24. Pečlivá obrana a hra v poli přinesla Lokomotivě vítězství v setu čtvrtém a následně i celého zápasu.

Sestava: Krotká, Glückseligová, Růtová, Macenauerová, Lokšová, Milerová- Zajícová, Ullmannová

TJ Neratovice : TJ Lokomotiva Liberec   0 : 3 (-15, -9, -23)

V pozměněné sestavě nastoupily hráčky Liberce odhodlané zvítězit hladce 0:3. Za zmíněným cílem si kráčely odhodlaně a soupeřky drtily přesnými útoky a houževnatou obranou. Pochvalu zaslouží nahrávačka Zajícová, která v tomto zápase nastoupila na postu blokařky. Zodpovědný výkon hráčky Liberce předváděly až do poloviny třetího setu, kdy ztratily potřebnou koncentraci a dopustily dramatickou koncovku. V té ale ukázaly své kvality a vítězství 0:3 si nenechaly ukrást. „Cíl splněn, připisujeme si do tabulky 6 bodů. V sobotu jedeme do Mladé Boleslavi, kde chceme také získat plný počet bodů.“ uvedla trenérka Lenka Nejedlá.

Sestava: Krotká, Glückseligová, Růtová, Macenauerová, Zajícová, Ullmannová- Milerová, Lokšová

Štítky lokomotiva, Neratovice, volejbal, Liberec, volejbalista, Česká Třebová, TJ Lokomotiva Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalistky vezou z Neratovic dvě hladké výhry  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.