Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Noc válečníků zavítá opět do Home Credit Areny

Tvrdé rány, pot, krev, adrenalin, ale i radost z vítězství a velkolepá show opět v Liberci! Již po sedmé se totiž do multifunkční Home Credit Areny vrací nejlepší zápasníci domácích klubů BFC Liberec a Iron Fighters Jablonec. V ringu mezi čtyřmi provazy se v sobotu 25. dubna utkají proti vyzyvatelům z Česka i zahraničí.

Galavečer Night of Warriors odstartuje v 18 hodin a nabídne souboje Mistrů ČR a světa i dámské duely. Těšit se můžete na 12 adrenalinových zápasů v bojových disciplínách K1, MMA, thaibox či klasický box. Po mateřské dovolené se do ringu vrací Martina Fendrichová, která se v souboji Mistryň světa utká s Denisou Onderkovou. Dvojnásobného světového šampiona Marka Procházku vyzve v boxerském zápase ústecký Vladimir Fecko. Jedním z vrcholů večera pak bude superfight K1 mezi Mistrem světa Petrem Karešem a trojnásobným ukrajinským šampionem Bogdanem Morozem. Během večera se představí i další známé tváře z předchozích galavečerů jako jsou Georgij Fibich, Sandra Mašková či David Vinš.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji za 270 Kč v prodejních sítích Ticketpro a TicketArt. Majitelé Bonus Karty získají vstupenku za zvýhodněnou cenu 200 Kč. Další podrobnosti o akci se dozvíte na webu www.sportparkliberec.cz. Profily jednotlivých bojovníků přinášejí pořadatelé na facebookové stránce akce.

Štítky Home Credit, Liberec, Česko, Jablonec, Sandra Mašková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noc válečníků zavítá opět do Home Credit Areny  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.