Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaký bude první ročník Ještědské tisícovky v Liberci?

PR článek

Termínovka běžeckých závodů se jen hemží tradičními závody na 5-10 km. Hledáte ale něco speciálního, originálního, nového, nějakou výzvu? Rozběháme Česko je nezisková organizace, sídlící v Plzni. Dělá již několik let především charitativní běhy, soustředění, běžecké výběhy a buduje širokou běžeckou komunitu po celé republice. Letos ale přišla s novinkou!

Připravila zbrusu nový závod – 1. Ročník závodu do vrchu, kde si můžete vybrat výběh sjezdovky slalomák – Ještědskou 1000, anebo Ještědský trail do vrchu na 6,5 km.

Jak Ještědská tisícovka, tak Jetědský trail, jsou zakončeny na konečné lanovky na Černý vrch, kde na vás bude čekat občerstvení, vrcholová fotka a nádherný výhled na Liberec a okolí.  Máte pocit, že sjezdovka s délkou skoro třičtvrtě kilometru a převýšením 275 metrů je pro vás až příliš? Sestavte si tým! Rozběháme Česko mělo na paměti i „nás smrtelníky“ a tak je možnost zúčastnit se v týmu dvou nebo čtyř lidí jako štafeta! Můžete tedy překvapit originálním názvem vašeho týmu, pokořit kopec společně a dokonce si doběhnout pro nějakou zajímavou cenu. 

Ještědský trail ne jen pro otrlé běžce povede po krásných lesních cestách Ještědského hřebene a můžeme vám slíbit už předem, že se při něm náležitě zapotíte, trasa se vám ale bude zaručeně líbit.

Vymýšlíte-li s rodinou program na víkend, pro děti budou přichystané běžecké závody ve 4 kategoriích - Děti 3 - 4 roky – 100m Děti 5 - 6 let – 250 m Děti 7 – 10 let – 500 - 800 m 11 - 15 let - 1000 - 1500m. Decathlon Liberec si pro děti navíc připravil doprovodný program a poskytne pro ně zajímavé ceny.

Partnery závodu jsou Husky, Kerda Sport, Decathlon Liberec a Město Liberec, můžete se tedy těšit na hezké ceny, pro prvních 40 závodníků si pořadatel dokonce připravil krásné startovní vaky J. Partnerem, který naplní vaše žaludky, je Pizza, Pece Moven

Ještědská tisícovka je něco nového, co jsme v Liberci ještě neměli. Výzva pro běžce profíky i hobíky, zkrátka každý si zde přijde na své. Sportovní den s doprovodným programem kde si zazávodí i děti již od těch nejmenších, a kde nebude chybět ani občerstvení v podobně pizzy z mobilní pece Moven.

Informace o registracích, propozice závodu a další najdete na www.jestedska1000.cz a na facebooku https://www.facebook.com/events/1100218583456014/.

Štítky Liberec, Ještěd, Ještědská tisícovka, Rozběháme Česko, Česko, Plzeň, Decathlon, Černý vrch, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaký bude první ročník Ještědské tisícovky v Liberci?  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.