Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sezona zahájena! hlásí ze Sport Parku Liberec

Již po dvanácté odstartoval sportovní sezónu v Home Credit Areně a přilehlém areálu Sport Parku Liberec veletrh SPORT LIVE, na který zavítalo přes 7 000 návštěvníků se zájmem o sport a zdravý životní styl.

V liberecké multifunkční hale se představilo 40 sportovních klubů a oddílů a další desítky vystavovatelů z řad provozovatelů sportovních center, pořadatelů sportovních akcí a prodejců sportovního vybavení a výživy. To vše doprovodil program složený z ukázek sportů v podání místních klubů, českého šampionátu ve fotbalšipkách nebo soutěže v pole dance. Pro veřejnost byl vstup na veletrh zdarma.

Po celý den mohli návštěvníci, především děti a jejich rodiče, vyzkoušet některý z řady sportů, kterými se jednotlivé kluby na veletrhu prezentovaly. V rukou nadšených dětí se tak ocitaly hokejky nejen klasické, ale i florbalové či nokejbalové, míče všech velikostí od golfových, přes tenisové a basketbalové až po obří míč na kinball i další méně rozšířené vybavení jako šermířské kordy, potápěčské helmy nebo knipl kluzáku.

Dospělí návštěvníci dávali přednost prezentacím libereckých sportovních center, nejrůznějším cvičením od posilovacích po jógu nebo zavítali pro rady k osobním trenérům, fyzioterapeutům nebo výživovým poradcům ve FIT ZÓNĚ. Své první šampiony znají i dvě soutěže, které proběhly jako součást veletrhu v Home Credit Areně – Mistrovství ČR ve fotbalšipkách a Sport Live Pole Battle.

Během soboty měli návštěvníci příležitost nahlédnout i na všechna sportoviště v areálu Sport Parku Liberec – malé návštěvníky nejvíce bavily obrovské trampolíny v gymnastické tělocvičně, nejen hokejisty zaujalo nové Skatemill centrum a ve Svijanské aréně zahájilo novou sezónu veřejné bruslení, pro tento den také zdarma pro všechny návštěvníky.

Tisková zpráva | Foto David Sklenář

Štítky Sport Park Liberec, Sport Live, Liberec, veletrh, sport, Home Credit Arena, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sezona zahájena! hlásí ze Sport Parku Liberec  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.