Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Snowboardový happening na Ještědu. Závody, test centrum i bezplatná výuka

Sobota bude ve skiareálu na Ještědu patřit snowboardům. Je tu akce Just Ride, která do Liberce přináší především zábavu a pohodu. A co na lidi čeká? Chystá se test centrum prakticky všech snowboardových značek, proběhne i bezplatná výuka jízdy na prkně. Centrum celé akce najdete u nástupu sedačkové lanovky na Černý vrch pod skokanskými můstky.

„Chceme, aby se lidé na naší akci bavili, ničím se nestresovali a zažili super den na kopci i večer na afterparty. Není důležité na jaké úrovni jezdíte, jestli umíte nějaké triky v parku, jen tak si zatáčíte na sjezdovkách nebo se prostě teprve učíte jak na to. Jediné podstatné je to, co nás všechny baví a spojuje - samotný snowboarding ve všech svých formách,“ říká organizátor akce Martin Večerka.

Začíná se už v devět ráno a akce potrvá až do šestnácti hodin. Snowpark bude připraven na sjezdovce F10. Na místě najdete i profesionální trenéry, se kterými zkonzultujete svou jízdu a proběhnou zde i závody ve freestyle snowboardingu.

Ve spolupráci s organizací Czech Snowboarding se tu uskuteční další závod série pro děti a juniory. „Na dvou překážkách budou mladé naděje bojovat o umístění, hodnotné ceny, diplomy a body do celkového hodnocení série. Menšího závodu se dočkají i starší snowboardisti a snowboardistky,“ dodal Večerka.

Večer se dění přesune na afterparty do centra Liberce. V experimentálním prostoru Výzkumák zahrají od 21 hodin mimo jiné známí čeští DJs Hlava a Buldog a proběhne exhibice v místní skateboardové rampě.

Autoři | Foto Just Ride

Štítky Just Ride, Ještěd, Liberec, snowboard, snowboarding, Černý vrch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Snowboardový happening na Ještědu. Závody, test centrum i bezplatná výuka  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.