Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Liberečtí bodovali v Krav Maga testování. Všichni zvládli tříhodinovou zkoušku

Velký úspěch slavili v neděli studenti libereckého klubu Krav Maga Global. V rámci historicky prvního Krav Maga testování v Liberci všichni úspěšně složili postupové zkoušky Practitioner 1.

V tomto fyzicky velmi náročném tříhodinovém testu musí studenti prokázat například schopnost správně vést údery včetně kladivových a úderů loktem, různé druhy kopů či útočných kombinací a samozřejmě veškeré obranné techniky proti nim.

Součástí testu je také obrana proti škrcení či hrozbě nožem. „Měla jsem trému a opět jsem udělala nějaké chyby, které mi trenér už dlouho opravuje, ale v tom stresu mi opět ujely. Bylo to neuvěřitelně fyzicky náročné, celé tři hodiny jet prakticky v kuse, útočit i bránit se, a dát to toho ten správný drive i agresi. Jsem ráda, že to dopadlo,“ říká Veronika Rajdlová, která se Krav Maga věnuje od září loňského roku.

Testování vedl Krav Maga Expert a certifikovaný instruktor sebeobrany MŠMT Petr Bárta, který nakonec mohl udělit diplomy všem třinácti studentům, kteří se ke zkoušce přihlásili.

„Bylo to jedno z nejlepších testování, které jsem kdy zažil. Je vidět, že Pavel Fill vede své studenty skutečně velmi dobře, všichni byli skvěle připraveni,“ zhodnotil výkony libereckých Petr Bárta.

Autoři | Foto Krav Maga Liberec

Štítky Krav Maga, Liberec, test, Petr Bárta, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí bodovali v Krav Maga testování. Všichni zvládli tříhodinovou zkoušku  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.