Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

A-STYL otevírá své brány novým členům. Nábory odstartuje taneční show

PR článek

Je to tu! Úspěšná taneční škola A-STYL Liberec startuje novou sezónu, a to hned velkolepou exhibiční show. Ta se uskuteční  v úterý 4. září v OC Forum od 14 do 18 hodin. Pokud tedy chcete vidět tanečníky street dance nebo cheerleaders v akci, určitě přijďte. Během show navíc proběhne zápis do nových kurzů, přihlásit se mohou všichni – děti od tří let, teenageři, a dokonce i dospělí. Tak neváhejte!

„Sezónu tradičně rozjíždíme taneční show. Na ní představíme všechny styly včetně výkonnostních úrovní, aby děti i rodiče měli představu, co je v naší škole čeká. Na pódiu uvidí sportovní aerobic, cheerleading, street dance nebo contemporary. Chybět nebude ani ukázka práce s předškoláky. Lidé tu navíc budou moci podat přihlášku do kurzů a zeptat se na všechno, co je zajímá,“ říká Lucie Jakubcová, vedoucí trenérka taneční školy. Další nábory se uskuteční 6. a 8. září přímo v A-STYLU. Po zápisu se rozběhnou od 10. 9. samotné kurzy, kdy první lekce je brána jako ukázková a je zdarma.

Tančí děti i dospělí

Pro velký zájem navýšil A-STYL počet kurzů street dance a gymnastické průpravy, která je odrazovým můstkem do jakéhokoliv sportu. „Naše hodiny navštěvují děti od tří let. A zejména rodiče těch nejmenších chtějí být přítomni na trénincích. Proto pro ně máme připraveno skvělé zázemí na recepci, kde se mohou v klidu posadit, dát si kávu nebo čaj a sledovat své ratolesti na obrazovkách. Sály jsou totiž snímány kamerou,“ dodává lektorka.

Nikdy není pozdě. „Naším cílem je dát možnost hýbat se i dětem, které chtějí začít v pozdějším věku. Máme proto více kurzů pro juniory i dospělé začátečníky. Pokud některý z kurzistů v této věkové kategorii vyniká a chce na sobě víc pracovat, tak se často stane, že se dostane až do soutěžních formací,“ doplňuje Lucie Jakubcová.

Úspěšná škola s dlouholetou tradicí

Svěřenci A-STYLU jsou nejenom několikanásobnými mistry republiky ve svých disciplínách, ale i stabilně reprezentují naši zem v zahraničí. „Loňská sezóna byla pro nás opravdu skvělá. Získali jsme řadu ocenění a titulů. Největším úspěchem pak byla reprezentace našeho cheerleadingového týmu na Mistrovství světa v americkém Orlandu, kde se probojoval do TOP 25,“ svěřuje se trenérka.

V centru to není pouze o trénincích. Mladí tanečníci se mohou těšit na řadu doprovodných aktivit. Mezi oblíbené akce patří interní předvánoční soutěže, maškarní bál nebo A-STYL show. „Aby děti léto trávily aktivitě a nezačínaly v září od nuly, pořádáme i kempy. Letos jsme třeba s tanečníky street dance jeli do areálu uprostřed lesů, kde jsme trénovali na otevřené stage,“ říká Lucie Jakubcová. Na kempy zve škola i věhlasné lektory ze zahraničí, aby předali kurzistům své zkušenosti a namotivovali je do nadcházející sezóny. Na soustředění cheerleaders přijala pozvání například Laura Slaná – vicemistryně Evropy ze Slovinska.

A proč volit tanec jako volnočasovou aktivitu? „Dětem i rodičům bych doporučila jakýkoliv pohyb. Nicméně u mě tanec jasně zvítězil. Není svázán striktními pravidly a můžete si vybírat. Buď zvolíte variantu, kde je důležité být uniformní a jednotní se svou skupinou, jako třeba u pom pon dance, nebo naopak uplatníte svou originalitu a jedinečnost, která je ceněná například ve street dance. K tomu jste součástí jedné velké party, se kterou pracujete, sdílíte zážitky i zkušenosti,“ uzavírá Lucie Jakubcová.

Více na webu www.astyl.cz.

Štítky A-STYL, Liberec, tanec, nábor, tanečník, Evropa, Slovinsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

A-STYL otevírá své brány novým členům. Nábory odstartuje taneční show  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.