Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

To je start. Florbalisté vyhráli na Vinohradech a mají plný počet bodů

Druhý zápas nové superligové sezóny a opět tři body. Takový začátek v Liberci asi nikdo nepamatuje. Po dramatu s Českou Lípou přišlo drama další. I tentokrát Liberečtí předvedli velkolepý obrat ve třetí třetině, kdy domácím nastříleli čtyři branky. V tabulce je FBC Liberec na čtvrtém místě.

Zápas se pro Liberec nevyvíjel vůbec dobře. První třetina byla velmi opatrná, domácí nováček pozorně bránil a nakonec šel i do vedení. Dorážkou se prosadil Stuchlík.

V druhém dějství hosté sice nejprve vyrovnali, domácí ale odpověděli třemi brankami. Důležitý gól vstřelil v závěru třetiny Valeš, který snížil na 2:4.

Do poslední třetiny nastoupil opět úplně jiný tým, který dokázal čtyřmi góly utkání otočit. Obrat nastartoval Lukáš Veselý, který se trefil dvakrát, vítězný gól pak vstřelil tři minuty před koncem Salát.

Michala Pazdera (Vinohrady) „Zápas rozhodly ztráty na útočné polovině soupeře. V kombinaci s naší pasivitou to byl smrtící koktejl, který nás stál body. Nepovedená power-play už byla vyústěním nezvládnutého závěru zápasu ze strany celého týmu."

Filip Hanžl „Tři body bereme, ale o výkonu jsme si v šatně řekli svoje. Jdeme dál. Děkujeme našim fanouškům, kteří mají nervy ze železa."

TJ Sokol Královské Vinohrady – FBC Liberec 5:6 (1:0, 3:2, 1:4)

Branky a nahrávky: 14. Z. Stuchlík (Hanák), 30. Skřivanek (Dejmal), 30. Hanák (Linhart), 38. Z. Stuchlík (Hanák), 49. Hanák (Skřivanek) – 29. Marek (Klucho), 38. Valeš (Veselý), 46. Veselý (Ferdan), 54. Veselý (Valeš), 56. Ferdan (Kološ), 57. Salát (Marek). Rozhodčí: Valenta, Žďárský. Vyloučení: 1:0. Diváci: 145.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, Vinohrady, FC Slovan Liberec, Česká Lípa, TJ Sokol Královské Vinohrady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To je start. Florbalisté vyhráli na Vinohradech a mají plný počet bodů  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.