Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Házenkáři až ve čtvrtém kole poprvé prohráli. Nestačili na Most

V neděli 14. října zajížděli liberečtí házenkáři na půdu HK Baník Most, nového soupeře. Cílem bylo prodloužit neporazitelnost, Most do té doby nezískal žádný bod, nicméně los k němu byl přísný. A potvrdilo se, že domácí tým má dobrou kvalitu.

Poločasy zápasu by se daly označit jako noc a den. V prvním poločase se domáci hned od úvodu prezentovali velmi rychlou házenou, kvalitní obranou a propracovaným přechodem do rychlého útoku. S tímto stylem se hosté během prvních 15 minut srovnali a drželi hratelný rozdíl ve skóre. Bohužel v posledních deseti minutách první půle totálně propadli, nedařilo se v útoku, obrana měla den otevřených dveří, a proto v poločase svítil hrozivý stav 20:11 pro domácí.

Do druhé půle hosté zmobilizovali síly, udělali několik změn v rozestavení hráčů i v obranném systému a začalo se jim dařit. Soupeře dostali pod tlak a dotáhli se na rozdíl skóre pouze tří branek, 52. minuta 27:24 pro domácí. Nicméně po tomto mohutném dotahování došel dech, následovalo několik nepřesností v útoku, zbytečná vyloučení a už nebylo v silách Liberce průběh zápasu zvrátit. Nicméně velkým pozitivem byla snaha a bojovnost všech hráčů v druhém poločasu. Pokud by manko nebylo tak značné, vše mohlo být jinak.

HK Baník Most - SK Liberec Handball 31:27 (20:11)

Sestava a branky: Živnůstka, Harbich - Vrba 4, Blanár 3, Ilek 1, Blaschke 1, Kamaryt 8, Martenek 1, Šťastník, Ploch 2, Morava 7

Následující víkend čeká házenkáře bohatý program. V pátek přivítají na domácí palubovce na Dobiášově ve 3. kole Českého poháru extraligové Lovosice. Dorazí tak jeden z nejlepších týmů v České republice a začíná se od 18:30 hodin. V sobotu, 20. 10. 2018, poté navazujeme pravidelným trojzápasem - mladší dorost ve 13:00, starší dorost v 15:00 - oba proti Talentu Plzeň a muži proti týmu Košutky v 17:00 hodin.

Autoři | Foto Liberec Handball

Štítky házená, Liberec, Liberec handball, házenkář, Most, FK Baník Most, SSK Talent M.A.T. Plzeň, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Házenkáři až ve čtvrtém kole poprvé prohráli. Nestačili na Most  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.