Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tanečnice z Liberce uspěly v soutěži Hvězda orientu

Taneční studio Aisha Liberec vyslalo do Náchoda na soutěž Hvězda orientu své zástupkyně a uspělo. Domů si tanečnice přivezly pět medailí.

Liberecké orientální tanečnice se na osmém ročníku soutěže opravdu blýskly. O konkurenci neměly nouzi. Soutěže se zúčastnilo na 350 tanečnic z České republiky i Slovenska a během víkendu se konalo více než 160 vystoupení. Přesto se jim podařilo uspět.

Zlatá medaile cinkla hned třikrát, do Liberce dovezly tanečnice ale i jedno stříbro a také bronz. „Máme s kolegyní Simonou Dovrtilovou ohromnou radost a jsme na všechny naše tanečnice moc pyšné,“ uvedla lektorka Helena Zelenková.

První místo obsadilo trio AISHINKY - Marie Rudolfová ,Julie Pichrtová a Ema Cinkánová v kategorii děti 9 až 12 let, na nejvyšší stupeň vítězů si stoupla i Julie Pichrtová (děti do 9 let) a Lucie Lanková (klasika 18 - 25 let). Druhé místo získala Mariana Hanáková (klasika 15-17 let) a třetí místo obsadily Tereza a Kristýna Lupínkovi (kategorie rodina).

Autoři | Foto Taneční studio Aisha Liberec

Štítky tanec, orient, hvězda orientu, soutěž, Aisha, tanečník, Liberec, Náchod, Česko, Slovensko

Tanečnice z Liberce uspěly v soutěži Hvězda orientu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.