Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Boj o playoff. Florbalisté potřebují z posledního zápasu bod, jinak musí čekat na zaváhání Bohemians

Až poslední kolo základní části florbalové superligy rozhodne o tom, zda si liberečtí florbalisté zahrají playoff. Pro klub by šlo o historický úspěch, k jistotě ale potřebuje získat bod z nedělního utkání s Mladou Boleslaví. Jinak musí čekat na zaváhání pražských Bohemians.

Poslední kolo základní části se hraje celé v jeden čas a bude velmi napínavé. Zatímco Liberec hraje o účast v playoff, soupeř z Boleslavi se ještě může stát vítězem základní části. K tomu potřebuje v Liberci nutně vyhrát a čekat na zaváhání Sparty.

A v druhém zápase, který Liberec velmi zajímá, jde také o hodně. Bohemians musí vyhrát za tři body a čekat na zaváhání Libereckých nebo Otrokovic, které mají také stejně bodů, jako tým z pod Ještědu.

Zápas mezi Libercem a Mladou Boleslaví se hraje v neděli od 17 hodin v hale Dukly Liberec.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, playoff, mladá boleslav, Bohemians 1905, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, Superliga florbalu, florbalista, AC Sparta Praha, Dukla Liberec, Otrokovice, Ještěd

Boj o playoff. Florbalisté potřebují z posledního zápasu bod, jinak musí čekat na zaváhání Bohemians  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.