Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Liberečtí házenkáři těsně podlehli Boleslavi. Dorostenci hráli v Karviné

O víkendu byly na programu zápasy 20. kola 2. ligy mužů a 1. ligy dorosteneckých kategorií. Liberečtí házenkáři odehráli slušná utkání, zvítězit se ale ani jednomu z týmu nepodařilo.

Muži se představili v sobotu na palubovce Mladé Boleslavi. V tomto zápase jim chyběli Morava, Kamaryt a Vrba, šanci proto dostalo několik hráčů staršího dorostu. I přes citelné oslabení sehráli Liberečtí vyrovnanou bitvu a prohráli těsně 26:28 (13:16).

TJ AŠ Mladá Boleslav – SK Liberec Handball 28:26 (16:13)

Sestava a branky: Soukup, Živnůstka – Martenek 7/1, Hájek 5, Šefl, Volšík a Mrázek po 3, Eliáš a Ilek po 2, Ploch 1, Polák, Hůza

V neděli zajížděly dorostenecké týmy do Karviné, kde se pokusily navázat na kvalitní výkony z předešlých kol.

První svůj zápas odehráli mladší dorostenci, kteří chtěli navázat na velmi povedený výkon z druhého poločasu domácího utkání proti Jičínu, což se jim povedlo a Karviné byli velmi vyrovnaným soupeřem. Bohužel domácí brali oba body za vítězství 27:22.

HCB Karviná – SK Liberec Handball 27:22 (13:9)

Sestava a branky: Dohnal, Dunda – Matula 7, Hájek 4, Knob a Tržický po 3, Kozubík 2, Papas, Henzl P. a Polák po 1, Henzl A.

I starší dorostenci byli domácímu týmu velmi vyrovnaným soupeřem, a po vyrovnaném prvním poločase živili šance na „uloupení“ bodového zisku. Bohužel ve druhém poločase se Karviné povedlo zápas zlomit ve svůj prospěch a připsat si vítězství 33:27.

HCB Karviná – SK Liberec Handball 33:27 (15:15)

Sestava a branky: Kučera, Pokorný – Hájek M. 10, Nejedlo a Hájek P. po 5, Polák a Mrázek po 2, Kříž, Matula a Hájek J. po 1, Volšík, Henzl P, Henzl A., Říha

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky házená, Liberec, Karviná, házenkář, HCB Karviná, Mladá Boleslav

Liberečtí házenkáři těsně podlehli Boleslavi. Dorostenci hráli v Karviné  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.