Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Taneční A-Styl uspořádal výroční show. Nesla se v duchu filmových trháků

Letošní výroční show A-STYLU s názvem Biograf proměnila o uplynulém víkendu celou Home Credit Arénu v taneční filmovou podívanou. Během dvou a půl hodinového programu se představilo více než 500 kurzistů ve 33 vystoupeních, tematicky spojených s pohádkami, muzikály, akčními filmy, ale i se samotným natáčením.

Na show se podíleli členové všech věkových a výkonnostních kategorií. Předvedli se tedy jak úplní začátečníci, kteří vystoupili před publikem poprvé v životě, tak i stávající několikanásobné mistryně ČR ve sportovním aerobiku a cheerleadingu. Kromě tanečního ztvárnění známých filmů nesměla chybět ani vystoupení contemporary, baletu, gymnastiky a street dance.  Nedílnou součástí A-STYLU je i kurz rodičů, který si připravil ninja představení, do něhož zahrnul i efekty s UV světlem.


Celým programem provázel herec Karel Zima, který bavil diváky i účinkující historkami z filmového světa, což tematicky korespondovalo s letošní tematikou biografu.

Autoři | Foto A-Styl

Štítky a-styl, tanec, výroční show, liberec, Home Credit, kino, Karel Zima, Česko

Taneční A-Styl uspořádal výroční show. Nesla se v duchu filmových trháků  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.