Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Natálie Nejedlová vyhrála titul Mistryně České republiky v severské kombinaci v kategorii žaček

Jedenáctiletá Natálie Nejedlová z SK Ještěd předvedla ve skokanské části na můstku s umělou hmotou K27m v Lominici nad Popelkou nejdelší pokus ze všech děvčat. Dopadla na značku 24 m, což jí zajistilo náskok dvacetijedna vteřin před oddílovou kolegyní Terezou Sadvarovou, která skočila 20,5m a před třetí Julií Ošmerovou, která ztrácela na Natálii dvacetsedm vteřin.

Bylo jasné, že letošní souboj o titul Mistryně České republiky bude velice napínavý, jelikož děvčata z konkurenčních klubů jsou výborné běžkyně a vždy dokázali po skokanské části Natálii předběhnout. Tentokrát se jim to na kilometrové trati nepovedlo. Natálie si poprvé splnila svůj sen a v sobotu vyhrála titul Mistryně České republiky v kategorii žaček 11-12let před druhou Julií Ošmerovou z Nového Města na Moravě a třetí Barborou Štěpánkovou z Harrachova. Bohužel oddílová kolegyně z SK Ještěd Tereza Sadvarová se z druhé příčky po skokanské části propadla až na příčku sedmou.


Mistrovství České republiky si také poprvé vyzkoušel Martin Novák a Matěj Musil. Oba chlapci z SK Ještěd soutěžili v kategorii 9-10let, ani oni se neztratili. Matěj Musil obsadil 11.místo a Martin Novák 12.místo.

Autoři | Foto SK Ještěd

Štítky skoky na lyžích, natálie nejedlová, SK Ještěd, Česko, Ještěd, Martin Novák, Nové Město na Moravě, Harrachov

Natálie Nejedlová vyhrála titul Mistryně České republiky v severské kombinaci v kategorii žaček  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.