Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladí liberečtí střelci uspěli na závodech v Plzni

Mladí střelci SSK Liberec se pod vedením svých trenérů zúčastnili tří kol Duklácké mládežnické ligy, která se střílí na Armádním střeleckém stadionu SSK Dukla Plzeň-Lobzy. Závody se střílí na elektronické terče a mladí střelci v kategorii do 14 let střílí finále, které se na jiných střeleckých soutěžích nestřílí.

Na závody hlavní trenér vyslal v kategorii do 12 let - nováčky Aničku Jeníkovou, Niccola Mezinu, Tomáše Soukupa, zkušenějšího Petra Trnovského a Jakuba Mládka. V kategorii do 14 let nominoval Michala Malinovského. Vzhledem k dosavadním výsledkům se trenér rozhodl „postaršit“ Aničku a Petra přeřazením do kategorie střelců do 14 let, čímž tito střelci získali šanci vyzkoušet si v případě dobrého umístění finálovou soutěž. 

Všichni střelci se na jednotlivých kolech snažili, někteří si střelili i svůj „osobák“. Největší úspěch přivezl Petr Trnovský, který se v 1. kole soutěže umístil na 2. místě a ve finále vyhrál. Ve 2. kole vyhrál základní závod i finále a ve 3. kole se umístil na 2. místě a toto místo obhájil i ve finále. V soutěži byl vyhlášen jako celkový vítěz v kategorii do 14 let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SSK Liberec

Štítky ssk liberec, střelci, závody, Plzeň, finále, soutěž, trenér, Sportovně střelecký klub Liberec, Mezina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí liberečtí střelci uspěli na závodech v Plzni  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.