Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete dát Valentýn k ledu? Jděte si spíš zabruslit!

PR článek

Romantická večeře, květiny, čokoláda, dárečky. To je pravděpodobně to nejčastější, po čem zamilované páry sahají, když přijde na oslavy svátku svatého Valentýna. Vše zmíněné určitě může být zárukou příjemně stráveného večera s vaším nejbližším, co to ale přesto letos zkusit trochu jinak?

A proč vlastně oslavit Valentýn na bruslích?

  • Už napořád si ho budete pamatovat! 

Víte ještě, co jste na Valentýna dělali loni, předloni nebo před 5 lety? A dokážete jednotlivé roky odlišit? Zaručujeme vám, že pokud vyrazíte do Home Credit Areny na brusle – aktivní zážitky jsou totiž to nejlepší, co můžete se svými blízkými sdílet.

  • Láska a sport, to je spousta endorfinů!

Láska a zamilovanost způsobuje produkci hormonu štěstí endorfinu. Stejně tak jako sport a aktivní pohyb. Tak to spojte a buďte ještě o něco šťastnější!

  • Svou drahou polovičku tím zaručeně překvapíte!

Ruku na srdce – spousta z nás si s plány na Valentýna často moc neví rady. Proto nejčastěji končíme u klasické kombinace večeře a květiny. Překvapte letos svou lásku a vezměte ji na brusle! A na večeři můžete pokračovat rovnou z Arény.

Organizátoři si pro návštěvníky připraví i ice bar a další překvapení

Během dvou hodin Valentýnského bruslení na vás v Home Credit Areně bude čekat mnohem víc, než jen ledová plocha – připravený bude i ice bar, kde si budete moci dát vychlazené prosecco, nealko drink nebo třeba horký punč, dále pak romantická výzdoba a hudební doprovod, nebo třeba fotostěna od Flower Boxu, kde si budete moci udělat krásnou památku na příjemně strávený večer.

Vstupenky na Valentýnské bruslení si můžete zakoupit v předprodeji na pokladě Home Credit Areny nebo on-line v síti Ticketmaster. A práve vstupenka zakoupená on-line se vám může i vyplatit – stačí se jí na místě prokázat hosteskám a být mezi prvními 30 příchozími páry a získáte zdarma květinu!

Rezervujte včas

Kapacita Valentýnského bruslení je omezená, tak příliš neváhejte a pořiďte si svou vstupenku včas! 

Pro více informací sledujte www.sportparkliberec.cz nebo Facebookovou událost Valentýnského bruslení, kde se vždy dozvíte ty nejaktuálnější a nejzajímavější informace.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky valentýn, bruslení, homecredit arena, liberec, Den svatého Valentýna, večeře, květiny, brusle, Home Credit, vstupenka, Ticketmaster

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete dát Valentýn k ledu? Jděte si spíš zabruslit!  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.