Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ve výzvě o nejlepšího českého golfistu na Ypsilonce porazil Lieser Matuše

Ve vyrovnaném souboji nakonec Ondřej Lieser zdolal svého vyzyvatele Stanislava Matuše a po 18 jamkách zvítězil v jamkovce TIPSPORT Golf Challenge – výzva o českou golfovou jedničku. Rozhodly až dvě poslední jamky.

Po desáté jamce přitom Lieser vedl už o čtyři jamky, ale na jedenáctce ztratil míček v lese, na dvanáctce drajvoval do hrany bunkeru pod jamkou a těžkou příhru nedostal moc blízko k jamce. Matuš se tím pádem dostal na vlnu. Po 16 jamkách potom byl stav vyrovnaný, na sedmnáctce se ale Matuš dostal drivem do bunkeru, ránu do greenu nedostal tam, kam by potřeboval a Lieser nezaváhal.

Do osmnáctky šel s Matuš s tím, že musí tlačit, aby si vynutil prodloužení. Druhou ranou se oba borci dostali poblíž greenu. Lieser pak z bunkeru ránu dostal jenom do roughu ale Matušovi se jeho příhra nepovedla, jamku Lieserovi daroval a tím i celý zápas.  Lieser si tak odnesl šek na 130t tisíc korun a poražený Matuš si odnesl bolestné ve vyší dvaceti tisíc korun. Šek ve stejné výši za hole in one nevybojoval nikdo. 

„Po pauze to bylo náročné fyzicky i psychicky, nejsme moc rozehraní, turnajová rutina chybí. Byl to veliký boj, naštěstí jsem z toho vyšel jako vítěz, což jsem samozřejmě rád,“ okomentoval hru Ondřej Lieser.

Stejně dopadli i čtyři odvážní novináři, kteří si vyzkoušeli ProQuip Contest na šesté jamce. Nikdo z nich za dohledu fotografů a kamer míček na green nedostal. Souboj dvou českých profíků byl také zpestřen možností průběžných sázek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky golf, ypsilonka, lieser, matuš, Ondřej Lieser, Studio Ypsilon, Tipsport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve výzvě o nejlepšího českého golfistu na Ypsilonce porazil Lieser Matuše  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.