Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladí skokané z SK Ještěd vyskákali medaile na KAML CAP v Harrachově

V pátek 28.8. a v sobotu 29.8.2020 proběhly žákovské závody ve skoku na lyžích a v severské kombinaci v Harrachově na KAMLU.

V pátek se skákalo na můstku K26m v kategorii žáků 11-12let a v kategorii žáků a žaček 13-14let. Pro kategorie žáků 9-10let a žaček 11-12let byl závod uskutečněn na můstku K18. V sobotu pokračovala druhá (běžecká) část severské kombinace a poté ještě veřejný závod ve skoku na lyžích na můstku K26m. Tento veřejný závod je specifický, jelikož skáčou všechny kategorie společně bez rozdílů dívky chlapci. Jediný rozdíl je v tom, že nejmladší kategorie (9-10let) skáče z nejvyššího nájezdového okna, starší kategorie (11-12let) o okno níže a nejstarší kategorie (13-14let), ještě o jedno nájezdové okno níže.

V pátečním závodě vyhrála v kategorii žaček 13-14let Natálie Nejedlová před druhou E.Hollmanovou z Lomnice n/P a třetí B.Štěpánkovou z Harrachova. Natálie tak navázal na úvodní závod MČR z minulého týdne v Lomnici n/P, který taktéž vyhrála. Ještědská skokanka N.Nejedlová získala ještě 3.místo v severské kombinaci a ve veřejném závodě, kterého se zúčastnilo 48 závodníků a závodnic obsadila 15.místo a taktéž byla nejlepší skokankou z děvčat.

Pro Liberecký oddíl z SK Ještěd to nebyl, ale jediný úspěch. Další krásné výsledky zaznamenali Jakub Šusta(13-14let) a Tereza Sadvarová (11-12let). Oba závodníci si v pátek vyskákali 2.místo.

Ve středu 2.9., čeká tento závod kategorii předžáků. I v této kategorii máme pět mladých skokanských nadějí (Eliška Kvasničková, Linda Rozsypalová, Jindřich Řeřicha, Jakub Václavík, Zora Řeřichová), zmiňuje šéftrenér a sportovní ředitel oddílu skoku na lyžích a severské kombinace z SK Ještěd Oldřich Nejedlo.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto archiv Sportovní klub Ještěd

Štítky skoky na lyžích, sport, Ještěd, Liberecký, Harrachov, severská kombinace, okno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí skokané z SK Ještěd vyskákali medaile na KAML CAP v Harrachově  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.