Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Liberečtí judisté si z dorosteneckého mistrovství dovezli čtveřici medailí

O uplynulém víkendu se v brněnské Starez aréně konalo jedno z prvních letošních republikových mistrovství, konkrétně v kategorii dorostenců. Liberecký JudoClub do bojů o medaile vyslal 9 závodníků, kteří soutěžili v konkurenci téměř 300 dorostenců.

Liberečtí judisté závodili v 5 z 15 váhových kategorií, včetně té nejobsazenější do 66 kilogramů, kde se prosadili jak Vít Vostřel, který bohužel zakázanou technikou přišel o možnost zasáhnout do medailových zápasů, tak i Josef Martinka, kterému se dařilo a vybojoval stříbrnou medaili. V kategorii do 50 kg další medaili a to bronz vybojoval Adam Honzák.

O největší úspěch pro liberecký JudoClub se postarali závodníci ve váhové kategorii do 73 kg, ze které si Patrik Javůrek odvezl bronzovou medaili a Kristián Kučera zlato. Díky tomuto úspěchu získal klub z města pod Ještědem po 8 letech opět titul Mistra České republiky v dorostenecké kategorii. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Kytýr

Štítky judo, judoclub, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí judisté si z dorosteneckého mistrovství dovezli čtveřici medailí  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.