Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další úspěch libereckých judistů, Lisý získal bronz na evropském poháru

Na evropském poháru v italském Lignanu se sešlo celkem 328 závodníků z 19 států Evropy, liberecký judoclub reprezentoval Jan Lisý, který do své letošní premiéry na evropských pohárech nastoupil velmi zostra.

Ve své kategorii do 73 kg hned v úvodním kole s přehledem porazil italského borce, nezaváhal a díky aktivnímu boji nad soupeřem velmi rychle vyhrál. V druhém kole přišlo malé zaváhání, které potrestal soupeř z Maďarska a Jan dále bojoval v opravných zápasech. Dalších chyb se už vyvaroval a do minuty si poradil se soupeři z Itálie, Maďarska, Anglie a v boji o bronz se závodníkem z Rakouska.

O skvělém výkonu vypovídá nejen 5 poražených soupeřů, ale i naprosto jednoznačné výhry do minuty korunované aktivitou v podobě 8 hodů. Honza si připsal cenné body do celkového evropského ranking listu a v této formě by mohl zazářit i na dalších turnajích, nejbližší se uskuteční 15. dubna v Polsku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto JudoClub Liberec

Štítky judo, judoclub, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další úspěch libereckých judistů, Lisý získal bronz na evropském poháru  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.