Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Oktagon poprvé v Liberci. Zápasit bude Král severu Malach, po dlouhé pauze se vrací Vémola

Vůbec poprvé se turnaj MMA organizace Oktagon představí v Liberci. A půjde o velkou show. V kleci arény bude bojovat například místní rodák Jan Malach s přezdívkou Král severu, po více než tři čtvrtě roku dlouhé pauze se vrací Karlos Vémola. Titulovým zápasem mezi Gustavo Lopezem a Jonasem Magardem se pak rozhodne, kdo je právoplatným držitelem pásu bantamové divize.

Turnaj VELKÝCH návratů. I tak by se dal nazvat OKTAGON 41 v Liberci. Fanoušci, kteří na tento turnaj čekali roky, budou svědky bitvy šampiona bantamové váhy a mistra trashtalku, dánského „Žraloka“ Magarda, proti prozatímnímu šampionovi Lopezovi. Tito dva vynikající zápasníci na sobě nenechávají nit suchou už od ohlášení jejich vzájemného zápasu a od prvního osobního setkání na tiskové konferenci OKTAGON Time se intenzita vzájemné nevraživosti jen stupňuje.

V Liberci se do klece vrací jedna největších MMA hvězd a česká legenda Karlos „Terminátor“ Vémola. Půjde o jeho první zápas po třičtvrtě roce a dá se předpokládat, že se bude chtít skvěle naladit na nadcházející titulový souboj s Patrikem Kinclem. Tomu bude chtít zabránit rodák z Americké Samoy Al Matavao, který má poslední 4 výhry na KO a v rukou opravdové granáty.

Jan Malach se na domácí půdě chystá ukázat, proč se mu tady přezdívá „Král severu“. Dobýt jeho území přichází nebezpečný Íránec Hosseinpour. Na sever Čech také míří oblíbený mistr knockoutů a vítěz OKTAGONu Underground „DeeDee“ Škvor, ale ani on nebude mít výhru naservírovanou na zlatém podnose. Dan Vinni, trenér filmových hvězd Toma Hardyho nebo Henry Cavilla je ostříleným veteránem a fanoušci na tribunách se mají na co těšit. Polská těžká váha Adam Palasz, který všech svých 8 výher ukončil před limitem, bude chtít v Liberci proti Lazaru Todevovi z Bulharska dokázat, že si zaslouží titulovou šanci.

A kromě knockoutera Fošuma se po 2 letech konečně vrací i bojovník a veterinář v jedné osobě „Andrés“ Raška, na kterého si brousí zuby urputný německý talent Cordero.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Oktagon

Štítky oktagon, mma, liberec, bojové sporty, home credit arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oktagon poprvé v Liberci. Zápasit bude Král severu Malach, po dlouhé pauze se vrací Vémola  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.