Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Liberečtí tanečníci z TK Koškovi se na republikovém mistrovství neztratili

Dvanáct tanečních párů z libereckého Tanečního klubu Koškovi se představilo na Mistrovství ČR ve standardních tancích v Otrokovicích. Tanečníci soutěžili v šesti věkových kategoriích a rozhodně ukázali, že k české špičce patří.

Na klání, které se odehrálo v sobotu 27. ledna, se představily nejlepší páry z celé republiky. Liberečtí závodníci posbírali i několik medailí.

Cenné kovy si vytančili v kategorii děti, kde pár M. Palarčík - D. Herbrichová získal 2. místo. V kategorii juniorů 2 tým D. Bábel - V. Bábelová vybojoval 3. místo. V kategorii do jednadvaceti let získali J. Vlček - P. Příplatová rovněž stříbro. Mezi finalisty se předvedli také ve skupině junioři 2 tanečníci Š. Bílý - S. Žďánská a obsadili 6. místo a semifinále v dospělých tančili i J. Vlček - P. Příplatová a obsadili 10. místo.

Páry se na toto mistrovství připravovaly intenzivně celý leden a podařilo se nám získat 3 medaile a další skvělá místa. Potvrzujeme, že patříme ke špičce v České republice. Nyní se pilně chystáme na tréninky latinskoamerických tanců, protože 24. února nás čeká Mistrovství ČR v pražské Lucerně. I zde máme, doufám, želízka v ohni,“ uvedla k úspěchu svěřenců klubu Šárka Burešová z TK Koškovi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto TK Koškovi

Štítky společenský tanec, MČR, TK Koškovi, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí tanečníci z TK Koškovi se na republikovém mistrovství neztratili  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.