Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Liberečtí junioři vybojovali titul Mistrů ČR v latinskoamerických tancích

Druhé Mistrovství České republiky v latinskoamerických tancích se v sobotu konalo v pražské Lucerně. Velký sál patřil tanečníkům všech věkových kategorií a nechyběli mezi nimi ani liberečtí zástupci TK Koškovi. Jejich svěřenci slavili úspěch a vybojovali i juniorský mistrovský titul.

O tituly šampionů bojovaly páry z celé země v šesti věkových kategoriích. Liberecký pár David a Viktorie Bábelovi nastoupil do soutěže jako jeden z favoritů. Dvojici se podařilo uchvátit celou Lucernu, a získat titul Mistrů ČR v kategorii Junior 2.

V této kategorii jsme měli další finalisty Šimona Bílého se Stellou Žďánskou, kteří skončili na skvělém 6. místě, i přestože jsou v této věkové kategorii nováčky,“ doplnila za taneční klub Šárka Burešová. Svou kvalitu potvrdil v kategorii dětí taneční pár Matyáš Palarčík s Ditou Herbrichovou, kteří si vytančili 3. místo.

Všechny tři páry jsou příslibem na Mistrovství ČR v 10ti tancích, které se bude konat v březnu v Kladně,“ podotkla Burešová.

V dalších kategoriích se dva mládežnické páry z Liberce probojovaly v silné konkurenci do semifinále, mezi nejlepších 12. Celkem za TK Koškovi nastoupilo 10 tanečních párů. „Párům moc gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci TK Koškovi,“ dodala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto TK Koškovi

Štítky společenský tanec, MČR, Praha, TK Koškovi, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí junioři vybojovali titul Mistrů ČR v latinskoamerických tancích  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.