Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Night of Warriors zamíří do liberecké arény po deváté, letos s novým ringem

Už po deváté bude hostit liberecká Home Credit Arena galavečer bojovníků s názvem Night of Warriors. Tentokrát se ale návštěvníci můžou těšit na jednu velkou novinku. V sobotu 12. března se nejlepší zápasníci domácích klubů BFC Liberec a Iron Fighters Jablonec utkají v soubojích proti vyzyvatelům z celého Česka i zahraničí ve zbrusu novém ringu. Jako obvykle se můžete těšit na zápasy v boxu, K1 i MMA.

Jedním z vrcholů večera bude souboj v MMA o titul českého šampiona organizace WKN, ve kterém vyzve domácího Tomáše Kuželu uzbecký zápasník Makhmud Muradov. Dalším vrcholem bude zápas atraktivní těžké váhy v K1 mezi Tomášem Hronem a polským zápasníkem Jakubem Kozerou. Dále bude k vidění zápas dvou legend Ivana Ivanky st. a Luboše Vrňaty. V K1 se již tradičně představí domácí borci Fibich, Kareš, Vinš, Příslupský a v neposlední řadě Tomáš Hron, který je světovou extra třídou v K1.

Diváci se mohou těšit na celkem 11 tvrdých duelů. Předzápasy začínají v 18 hodin a v 19 hodin odstartuje hlavní program večera. Vstupenky zakoupíte na pokladnách v Rotundě v areálu Home Credit Areny a v síti Ticketpro již od 200 Kč. Více informací na www.homecreditarena.cz.

Foto V. Labaj

Štítky Česko, Liberec, Home Credit Arena, Jablonec, Tomáš Hron, Machmud Muradov, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Night of Warriors zamíří do liberecké arény po deváté, letos s novým ringem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.